Novinky

Poušť Kalahari, místo, kde prý nic není

Poušť Kalahari, místo, kde prý nic není

Už jste byli někde, kde doslova a do písmene nic není? Nebyli? Nevíte? Já jsem se záměrně na takové místo vydala a zjistila jsem, že je zde mnohem víc, než by se dalo čekat. O jakém místě je řeč? Mluvím o místě v srdci jižní Afriky, části pouště Kalahari, okraji solných pánví v národním parku Makgadikgadi. Proč?

Safari pod hvězdami

Safari pod hvězdami

Hledáte opravdu výjimečný zážitek v divoké přírodě? Vyzkoušejte noc pod širým nebem uprostřed africké divočiny. Safari pod hvězdami od společnosti Natural Selection jsme si v Botswaně vyzkoušeli na vlastní kůži a rozhodně ho doporučujeme všem milovníkům přírody i dobrodružství. Nenechte si ujít bezpečné nocování pod hvězdami za zvuků divočiny ani pěší safari v divoké přírodě se zkušenými průvodci. 

 

Napsali o nás

Napsali o nás

Rafty na Nilu i cestování s Křováky. Dovolená na míru je silně návyková. Chcete se dozvědět více o tom, co vše děláme? Přečtěte si článek o nás na Roklen24 a dozvíte se více.

 

Naše cesta po Botswaně

Naše cesta po Botswaně

Poprvé jsme Botswanu navštívili v květnu 2016, tedy v době, kdy končí období dešťů a řeka Okavango se začíná naplňovat vodou z angolských hor. Pokud chcete zažít romantické večery u západů slunce, potkat typická africká zvířata v jejich nejpřirozenějším prostředí, nebo se zúčastnit výletu do buše se členy místního kmene, Botswana je to pravé místo pro vás.